Monday, October 10, 2011

Bilik baru *_*


Hai assaalamualaikum..

hari ni 10hb 10 tahun 2011 =)

sekejap sahaja masa berlalu, sudah hampir setahun perkara itu berlalu.. 

Alhamdulillah syukur setakat ini semua dapat saya selesaikan satu persatu..

Bagi yang berteka-teki apa maksud saya tentang perkara itu,

teruskan berteka-teki, 

dan maafkan saya, saya tak dapat nak bagi klu ;-)

So this year..,

in last July,


I met my 'family' back. Ohh hepi gila! *_*


jumpa Fasyi, Padma, Shafiq, Arman, Hao Min..


Tuhan saja yang tahu betapa hepinya saya dapat jumpa you olss balik =)


Rindu wehh! haha


I rejoined my batch for 1month+++


Rasa janggal je bila lama tak datang class.

Rasa hot je bila semua orang pandang-pandang. HAHAHA

dan...

Rasa tak konfiden je nak angkat tangan,

"44 present sir!" haha


Walau apapun, perjalanan hidup mesti diteruskan.


Kaki tetap melangkah ke lecture hall,


egg puff masih terus dibeli,


pen belang-belang pun masih tetap jadi pilihan hati walau harga dah naik 1 rupee.

Adat hidup, dah habis duka, pasti datang suka.

Ye. saya suka, saya bersyukur dengan kehidupan saya sekarang.

^_^

I hav lotsssaa frensss. yeah~

Two batches kot..=P

Tapi yang paling best antara yang best nya,

saya dah tak duduk hostel~

Dah ada rumah sendiri.. =)

dah tak payah turun naik ke tingkat 4 untuk cuma sepinggan nasi,

tak perlu bagi attendance kat dipika mam setiap malam,

tak perlu jugak berpura-pura tido mati bila mak guard datang ketuk pintu suh turun kasi attendance,

takyah dah buat muke redha bila nama asyik masuk buku rekod pelajar yang lewat balik hostel,

tak payah tu, tak payah ni.

Syukur :)

Untuk adik-adik junior,

pindah la duk luar next year~ ^_*

Jadi, berbalik pada tajuk entri ini,

"bilik baru"


apa yang saya nak cakap sebenarnya,


saya suka bilik tidur baru saya :>


sebab macam comel je. haha

hah.


tu je kot..


Bye assalamualaikum..


 

3 comments:

  1. ape ni...name2 kami x disebut dlm 'family'

    ReplyDelete
  2. sy pn dok bilik baru jugek.........

    ReplyDelete

I'm paid enough if this post delightens you ^^